Electronische toestellen van 1 tot 7 Ton

Het meest uitgebreide gamma

Zware heftrucks en container manipulatie

Uitgebreid gamma in magazijntrucks

Thermische heftrucks

tot 46 Ton

 • HM&V Repair kwam als beste kandidaat uit de strenge selectieprocedure van HELI Forklift

  HM&V Repair geniet sinds haar oprichting in 2009 van de status van meest regelmatige regionale speler met betrekking tot de verkoop- en service na-verkoop van gebruikte vorkheftrucks in België.

  HM&V Repair wenst de lijst van 1500 tevreden klanten nu verder uit te breiden met een zeer uitgebreid aanbod van NIEUWE heftrucks HELI, waarvoor het de exclusiviteit voor België kon verkrijgen.

   

  camionet.jpg

  heli-3654.jpg

   

   

  heli-products.jpg

   

 • HM&V Repair wordt beloond met het HELI exclusief importeurschap

  Een volledig ingerichte moderne werkplaats, de nieuwste servicewagens, zeer goed opgeleide techniekers, een zeer uitgebreide voorraad aan wisselstukken, een eigen bandenpers, een lichte administratieve structuur en een goed uitgekiend en efficiënt servicebeleid zorgen ervoor dat HM&V Repair aan democratische prijzen kan werken.

  Welke klant wil meteen geen product uitleg krijgen van de enige technische zaakvoerder van het bedrijf ? Als “heftruckdokter” luistert hij naar uw wensen. Voor verder afgelegen streken zullen dealers aangesteld worden om de marktpenetratie sterk te verhogen in België.

  Op die manier brengt HM&V Repair haar steentje bij tot de uitbreiding van het HELI verkoopnetwerk in Europa.

  heli-kopie.jpg

   
 • HELI in CeMAT

  Heli was aanwezig bij Cemat 18, de belangrijkste Europese “handling en Logisitiek” beurs, gehouden in Hannover (Duitsland). Enkele nieuwigheden die daar werden getoond, komen reeds beschikbaar voor de Belgische markt. Alle bezoekers van de beurs konden het uitgebreide gamma, de kwaliteit, en de hoogwaardige technologie sterk naar waarde schatten.

 • 1
 • 2